25 desember 2008

Første juledag!

Den dagen da det er lov til å gjøre akkurat de slasketingene en vil uten å være fyllesyk :D Elsker egentlig denne dagen. Har alltid gjort det ;D Bare sitte forran pc'n og slaske seg i pysjbukse og russegenser :P Laste inn ny CD på datan for å legge inn på den nye iPoden, og spise store mengder godteri .. Og så liker jeg at det alltid er duk på spisebordet vårt første juledag... Den ligger der alltid fra dagen før, og det er ingenting som er så supert som å spise frokost når det er rød duk på bordet.. Og så har vi alltid så mange gode pålegg til å ha på rundstykkene =)

Julefeiringa i går var egentlig kjempefin, til tross for at det ikke var snø ute ;D Og så er det så nydelig å ha utsikt over gravstedet. Prøvde å ta et bilde, men det ble en alt for dårlig illustrasjon av hvor vakkert det er når alle har tent lys ved gravene til sine kjære. Det er faktisk helt utrolig å se utover et hav av tente lys. Og så var julematen så sinnsykt god! Det er rart med det, men når man spiser det nesten bare en gang i året, så blir det egetnlig jul når maten blir servert.. Og så må en jo i kirka for at det skal bli jul.. Ikke fordi jeg tror på Gud eller kristendommen generelt, men fordi det er en tradisjon. Stemningen i kirka! Det er liksom en del av det som gjør jula til jul...

Og så var det julelunsjen før kirka da, hjemme hos bestemor og bestefar. Alle søskenbarn, tanter og onkler på Frøysa-sida samlet for å drike varm sjokolade og spise god lunsj sammen=) Kjempekoselig, og så fikk vi gitt bildet som vi lagde på juleverkstedet til dem. Med samtlige hender (to mer enn på bildet)..

Men nå sniker jeg meg tilbake til den ultimate daffedagen ;D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar