26 desember 2008

Jente(8) får ikke skille seg før hun kommer i puberteten!

Det som er mest skremmende met denne overskiften er faktisk at jenta er gift allerede FØR puberteten. Denne jenta er sikkert under 150 cm høy, hun skulle vært ute og lekt med andre barn, fått skolegang og utviklet seg som menneske. Først når hun blir mer enn dobbelt så gammel kan hun i det hele tatt bli klar for et giftemål. Men hun er altså da allerede gift. Med en mann som er 47 år. De eneste norske barn som er "gift" i den alderen har i så fall "giftet" seg i en tulleseremoni på lekeplassen der ringen sikkert var laga av strå, brudekjolen av et teppe og de gikk nok hjem til hvert sitt hus etterpå! Den virkeligheten som jenta lever i er så utrolig fjern fra den Norske virkeligheten at vi ikke en gang kan klare å se det for oss. Jenta kunne faktisk vært mannens barnebarn.

Saken var oppe for en domstol som godtok at jentas far mente ekteskapet burde bestå til hun kom i puberteten. Jentas ektemann var en nær venn av jentas far (de var sikker jevngamle vil jeg tro, men det står det ingenting om i saken). Hvilken far kan gjøre noe slikt mot sin datter? Frarøve henne halve hennes barndom.. Ta fra henne all mulighet til å vokse opp som et normalt barn. La henne bo sammen med en mann som kanskje missbruker henne seksuelt, setter henne til å arbeide i huset.. Istedenfor at hun bevarer barndommen og vokser opp hos sine foreldre.. Jeg kan ikke forså hvordan noen kan gjøre slikt...

Lenke til artikkelen i dagbladet

14 kommentarer:

  1. ja,det er helt sykt...forferdelig forferdelig!!
    Hvordan kan sånt skje i dag ..år 2008!!
    men dessverre, hun er nok ikke den eneste heller.
    skulle ønske jeg hadde makt til å stoppe alt ondskap i hele verden !

    SvarSlett
  2. "Det som er mest skremmende met denne overskiften er faktisk at jenta er gift allerede FØR puberteten"

    Må si jeg syntes det hørtes verre ut at ekteskapet var gyldig frem til puberteten, hørtes temmelig pedofilt ut, som at når hun har nådd puberteten så har hun utgått sitt formål.

    Archheretic

    SvarSlett
  3. Jeg blir så sint å lei meg når jeg leser sånt! Har ei åtte år gammel jente selv og det blir helt helt helt fjernt og sykt! Hvordan noen kan få seg til å selge sitt eget kjøtt og blod som såvidt har lært seg å lese er forkastelig!
    --- Kunne jeg bare ha gjort noe med det---

    SvarSlett
  4. Det dere er så forferdet over heter islam!
    Det er islam i praksis. I islam finnes det ikke noe som kalles pedofili fordi det ville svertet profeten mohammed som giftet seg med ei 6 år gammel jente og hadde sex med henne da hun var 9 år skal man tro de islamske tekster!
    I land hvor islam er levesettet kan du i praksis gifte deg med en hel barnehage hvis du øsnker det, ingen ting som forbyr deg i å gjøre det.
    Som dere sikkert vet, så blir det nå forbudt ved lov å kritisere islam, altså dere kan ikke lengre være forferdet over sånne ting som vi kaller pedofili, kvinneundertrykkelse, steining, henging, halshugging osv...

    EU-parlamentet har også tilpasset seg islam i den nye Lisboa-traktaten der man nå har fjernet pedofili fra listen av sexuell avvikelse!

    Det som derimot jeg er forferdet over er ikke hva som skjer i Saudi-Arabia eller liknende land, men at Norske og vestlige politikere vil ha det sånn her!

    Og hvor er likestillingsombudet når det gjelder islam? I islam står det svart på hvitt at kvinner er menns eiendom og at kvinner er halvparten så mye verdt som menn!
    Hvor er alle andre kvinnefrigjøringsorganisasjoner for den sak skyld?

    Lykke til!

    SvarSlett
  5. Det er vel det store forbildet til muslimene, Mohammed, som ligger til grunn for at slikt kan skje legalt.Som kjent var jo Mohammed også pedofil.Fy fanden for et folkeslag,hvis man i det hele tatt kan kalle dette for folk.Menneskeverd og normal tankegang er jo totalt fraværende.Slik jeg ser tilhengere av islam i dag,har de kun EN misjon,nemlig å være til skrekk og advarsel for folk øvrig.Kan ikke få uttrykt meg sterkt nok hvor høyt jeg forakter dette "folkeslaget."

    SvarSlett
  6. Herregud, så forferdelig! Stakkars jente.

    SvarSlett
  7. å herregud for noen ekle pedofile fedre som selger datra si til ekteskap. Eier ikke skam i livet. Måtte faren brenne i h.......Dette er imot menneskerettigheter og voldtar hele barndommen hennes og barnet i henne.

    Det er en grunn til at visse mennesker burde vært inpotente!!!!!Styggedom. Jeg skammes over alle de som klarer leve med seg selv etter en slik avgjørelse.FORKASTELIG!!!!!!kastrer de.

    SvarSlett
  8. Er vel ingen grunn til å rangere galskapen? Saken som er omtalt i Dagbladet er dessverre en av mange daglige overgrep som utføres mot barn uten at ansvarlige myndigheter griper inn. Vi tillater overgrep mot barn, også i Norge, som vi aldri ville tolerert mot voksne mennesker. Vi er i denne sammenheng storsamfunnet..

    SvarSlett
  9. Det er en syk verden vi lever i..

    SvarSlett
  10. det er så forferdelig,fryktelig at samfunnen kan og akseptere det!

    SvarSlett
  11. hvem som sier at 9 år er barn i saudia arabia .....
    vår så snill , les hva vitenskap sier om puberteten http://en.wikipedia.org/wiki/Puberty

    har du hørt på lina medina fra peru ...for det les http://www.snopes.com/pregnant/medina.asp

    SvarSlett
  12. Først du må vet i islam at ekteskapet ber ikke lov hvis den kvinne og den man gir ikke sine akseptene til ekteskapet. og begge to kvinna og manen skal være voksne ,og dette som dommer dømte med.
    Andre du sa at 8 åring gammel er sikkert under 150 cm høy ....dette er riktig i norge , men ikke i saudia arabia som har temperatur strekker 50 grader.
    OGSÅ SPØRTE DU OM JENTER GIFT ALLEREDE FØR PUPERTETEN?
    Tror du at dette skjer !!!!1
    Jeg tror at dette var et villedende punkt fra fotfatteren
    I Midøsten arabiske folk og afrikansk folk [moslmene og kristene og jødisk folk)
    har en tradisjon som er moren velger ei kone til sin sønn fordi i islamiske landet der er delvis atskillelse mellom kvinne og menn i skolene og arbeidstedene (dette for å beskyte kvinner fra voldtatt og seksual rakkassering ).
    derfor manen kjenner ikke bra kvinner rundt han . så det er vansklig at han velger ei kone som er passende til seg selv ,derfor fleste av menn avhenge av sine morene og stole på valg av sine morene og dette er saken til kvinne som ønsker å gifte seg , de stole på sine farene for å bestemme ,hvilken man er det best og passer til hennes .
    Og der er annen tradisjonal som skjer mellom to arabiske familier som ønsker å styrke relasjon mellom to familier ,de velger en gutte fra an familien og ei jente fra andre familien etter eller før puperteten .men selvfølgelig de gifte seg ikke før puperteten det bare muntlig enighet mellom to familiene og det er ikke obligatorisk ekteskap. gutten eller jenta kan skille seg når det er voksne og de bor hver person hos sin familien . så absolutt eketeskap.
    og noen ganger det gå bra og ekteskap skjer verkilig og noen ganger ekteskap skjer ikke.

    Og også hvis jenta og mannen aksepterer og ekteskap ble gjørt likevel de kan skille seg hvis de var ikke glad så det er ikke en stor katastrofe derimot vanligvis dette måte er mer fremgangsik enn annen måte skilsmissen i islamisk er det minst.

    EKTESKAP OVER 18 ÅR ,ER EN KATASTROFE REGEL!!!!!
    HVORFOR

    Den nektelsen av ekteskap før 18 åring ble funnet med europeisk smart statene
    dessverre dette er mot vitenskap og mot natur vitenskap sier at mennesker trenger en partener for seksual instinktet og emosjonell instinkt når han eller hun strekke alderen av puberteten
    også av instinktet naturlig når mennesket strekke puberteten , han begynner å søke etter seksual relasjon og begynner å søke etter en partner.

    Dessverre denne reglen for ekteskap over 18 åring gjør mennesker som er under 18 åring gammel å søke etter ulovlig seksual relasjoner og dette er ikke skjer i islamisk landene som oppmuntrer ung alder ekteskap.


    Den ulempen ting på dette ekteskapet er stor forskjell på alder og dette er ulempen ikke en feil . der er aldri en regel som begrenser forskjell på alder til ekteskap i alle landene over hele verden også i norge . Der er mange ekteskaper med forskjell på alder i norge

    Noen ganger ekteskaper har annet mål enn sex og kjærelighet .Der er annet mål som politiske samfunnsmesseg og humintær.
    for eksemple hvis en person gifte seg med en blind person eller et handikap selvfølg det målet for ekteskapet er ikke bare sex og kjærlighet ,det er humanitær
    For eksempel når to familier hadde en lang krangel og begge familier ønsker å slutte krangelen og korrigerer relasjoner med hverandre . det best ting er å gifte seg en man og ei kone fra hver familie så målet for ekteskapet er ikke sex og kjærelighet men er politisk og samfunnsmissig.

    SvarSlett
  13. At det går an...

    SvarSlett
  14. Der det ikke er mere å hente, er det ikke mere å vente...

    SvarSlett